Trött

Denna helg har det inte varit många knop. går in på sista jobb veckan och är skönt vara utvilad. Har krånglat med försäkringskassan men det är nog löst nu förhoppningsvis haha :)
Hade myskväll med karln i fredags och det är inte allt för ofta det händer. och igår så pysslade vi här i hemmet och sen åkte vi mot valbo och jag beställde ny telefon innan min tackar helt för sig. den får för sig ibland att den inte vill göra detsamma som jag , haha . sen åkte erik o jobba och jag slog mig ner i sängen med en godispåse och tittade på melodifestivalen , börjar bli less på att ha denna mage och tyngd, man har ont och ingen ställning du sitter eller ligger i är bekväm så det är skönt det bara är några veckor kvar nu.
 
Idag har vi tittat på hockeyfinalen som många andra men det gick som det gick :) E åkte nyss o jobba och jag ska väl som vanligt bara ta det lugnt och kanske pyssla lite med lillemans saker, har nu packat BB-väskan iaf så det är klart , bara att installera babyskyddet kvar nu sen är vi redo för hans ankomst :)
 
unnade mig jordgubbar , glass och vaniljvisp idag , satt riktigt fint :D
 

Fotbollen

Jadu denna mage växer så det knakar känns det som , var hos bm igår och lilleman är nu fixerad och redo att titta ut men han ska få jäsa på sig lite mer , min vikt än så länge är inte så farligt men kilon är det och dom ska bort enligt mig fort efteråt haha :) 

Idag blir det jobba en sväng sen så blir det hem och se hockeyn :) 



Fotbollen

Jadu denna mage växer så det knakar känns det som , var hos bm igår och lilleman är nu fixerad och redo att titta ut men han ska få jäsa på sig lite mer , min vikt än så länge är inte så farligt men kilon är det och dom ska bort enligt mig fort efteråt haha :) 

Idag blir det jobba en sväng sen så blir det hem och se hockeyn :) 



Sjukdom

Ja det märks man närmar sig förlossningen, 55 dagar kvar till BF och jag har haft svårt sova men nu märks det att det blir mer, jag har verkligen sovit jätte dåligt de senaste dagarna. jag har varit hemma då jag sovit jätte dåligt och även lyckats dragit på mig förskylning och halsont från helvetet så säga , men imorn kör vi igen och efter denna vecka jobbar jag bara 10 dagar till. känns sjukt att jag snart vara hemma ett bra tag.
 
Ska bli skönt dock att få vila upp sig speciellt nu när sömnen börjar bli ett problem.
 
har legat o tittat på OS nu dessa dagar och idag sprinten för damer och herrarna, synd det inte gick vägen för damerna men kan säga att herrarnas final var ju det bästa som kunde hända i en os-final haha så klockrent satt bara o skratta så oförutsägbart att det skulle sluta så , men kul med 2 svenska medaljer :)
För er som inte vet så är jag ju en sån tjej som gillar idrott och följa sport så jag längtar rejält tills imorn då herrarnas hockey drar igång :D det går ju riktigt bra för damerna hittils så hoppas det går likadant för herrarna :D
 
 
Fick låna en mys Malva också här, och jag säger då de mina syskonbarn har en tendes och somna på sin moster , var riktigt mysigt och tänka sig snart har jag min egna son sådär mot mitt bröst o myser , Åh längtar :)
 

Frost

Haha vilken rolig film alltså , dock inte på de komiska sättet men då man sett trailern så trodde man de skulle vara skoj rätt igenom hela filmen. men ikke utan den hade en helt annan handling men den var bra för det och olaf som snögubben heter var ju bara för söt haha även renen sven en sån skulle man ha :)
 
Nu har karln vart hem en snabbis och bytt om o åkt jobbat så blir en lördagkväll utan han men Matilda ska komma förbi kika lite hockey och melodifestivalen ikväll , även fast det suger så måste man ju kolla så är det ju bara.
 
 

Helg igen

Ja nu är det helg igen och jag passar på att ta det så lugnt som möjligt , men igår var det full fart , först jobb sen hem och vända sen mot valbo och träffa syster med barn och även mamma , ville kika nya skor men så svårt välja nu osv och vad jag vill ha för något. så det fick vara :) sen hem igen en sväng sen ner mot stan för att käka med mina kollegor som avslut på min tid hos dom. så var helt slut när jag kom hem och däckade påengång :)
 
idag så började jag dagen med att sova ut ända till kl 10 haha länge för o vara mig, sen har jag plockat och donat och nu ska jag unna mig ett bad och se på filmen frost haha :D
 
Minnen från en av världens bästa sommrar , summerburst 2013 är verkligen något jag aldrig kmr glömma , synd att man inte kan gå detta året men lilleman är för liten
 

Gravid fotografering

 Har bokat fotografering hos en riktigt duktig tjej för att fota magen ska bli riktigt skoj alltså :)


Skillnad när någon som kan gör det än när man ska göra det själv :)

Helg

Denna helg har varit otroligt lugn vilket även har behövts , haft sånna krämpor i kroppen så vila satt inte alls fel :) i fredags lämnade vi min bil till mamma o pappa så ska dom sälja den då vi förra helgen köpte ny bil :) vi käkade även världens största pizza med mamma o pappa , skojar inte att den var som 4 normala pizzor :)