Kalle

Är det en person som betytt mycket för mig och verkligen satt sina spår hos mig är min plats morfar , eller vad man kallar det , han var gift med min mormor långt innan jag och syrran föddes och min morfar har inte riktigt funnits i närheten har bodde i idre större delen av vår uppväxt så kalle blev min morfar och var med på allt. han var med när jag lärde mig cykla och alla våra semestrar och vi var hans tjejer. men julen 2008 den 25 , juldagen alltså så efter en lång tids sjukdom han hade parkinson och haft väldigt längde men det var en vanlig urinvägsinfektion som gjorde hans kropp bröt ihop och tackade för sig. jag minns när samtalet kom att nu har han somnat in. är det någon man kommer sakna och alltid ha med sig i sitt liv är det han. han var en fantastisk person som fick gå alldeles för tidigt , önskar verkligen min knodd hade fått träffat han.
 
Så juldagen för mig efter den juldagen slutade jag gå ut och ser inte juldagen direkt som något att festa för dels mkt folk osv , ne klarar mig utan det.

Syster

 
Imorgon fyller min syster 27 år , känns konstigt skriva att hon snart är 30 men tänker jag efter så blir ju jag 25 snart , men man är väl inte äldre än vad man gör sig haha. det är sjukt vad vi jag och min syster gått igenom och har åstakommit under våra liv, hon har två fantastiska juveler , visst dom är teorrister men de är moster upp i dagen. och det är komiskt att deras beetende och personligheter är mycket av det jag hade när jag var liten , men de är världens sötaste och finaste och bästa ungar man kan ha som syskonbarn.
 
Imorgon ska vi dit och käka smörgåstårta och fira henne lite. förr tillbaka när vi bodde hemma var hennes födelsedag något stort. då klädde vi granen och smakade av julmaten osv hade mycket traditioner men de ändras ju äldre vi blir.
 

Snön


Snön som föll och skapade "kaos" här förra helgen är som bortblåst, det är knappt nå snö kvar på marken och det är till och med lera istället. igår kväll när jag kom hem från jobbet och efter möte stod temperaturmätaren på +7 grader och då var kl 19 på kvällen , helt sjukt hade önskat lite snötäckt mark iaf inför julen. Det blir ju mycket mysigare så och mer stämning.
 
Idag är det precis en vecka kvar till julafton. ser verkligen fram emot det och få fira med min familj.

Marknad och klä gran


Det blev en sväng på marknaden i regnet , dock var det inte så mkt så men mysigt var det.

När jag kom hem slet vi fram granen och klädde den så nu är den framme o alla julklappar ligger under den :)
En riktigt mysig dag var det och som plus på det vann Brynäs med 8-1 idag så det var riktigt toppen idag :)

Magen V 24

Tänkte uppdatera med magbild igen , är nu i v.24 och det har hänt lite men enligt min BM så ligger jag nästan på gränsen till ok på kruvan , så är väldigt liten , det är väl skönt på ett sätt och höra men även så känner jag mig inte direkt så liten längre men värre blir det :)
 

TIPS! Gravidolja

Jag blev tipsad om denna olja och den har funkat riktigt bra hittills dock är inte min mage den största så kanske har tur så sätt men jag har ingen bristning än så länge och denna är jätte bra tycker jag.
 
 
Elmis japanese camellia oil, finns lite överallt är bara googla så får du fram det :)
 

Högbo julmarknad

Det är tänkt idag att vi ska till högbo och kika på julmarknaden där men får se hur det blir mamma sa det regnade där så vi får avvakta en stund.
 
Ska även ta fram granen idag om jag orkar , måste nog ha hjälp av den där trötta saken som bara sover hela tiden haha :)
 
Tänka sig att det är 3:e advent idag och en vecka till jul ca. jag längtar som ett litet barn , kan vara hormonerna osv men jag vet inte tycker allt ska bli så himla mysigt syskonbarn och vår knoddas i magen o ja det kan inte bli mer perfekt, och tänka sig att det är sista julen jag och erik firar ensamma nästa år är vi en egen liten familj.
 
känns lite häftigt och tänka att vi kommer ha ett litet liv och tänka på och styra våra liv efter och framför allt och skapa vår familj och bara vara en familj.

Kläder



Igår fyllde jag på lillemans garderob med riktigt söta byxor så nu börjar han ha tillräckligt med kläder :)

Barnvagn

Vi har gett oss ut i barnvagns djungel och hittade en som vi båda tyckte var bra, det fick bli en Emmaljunga super viking 2014 , det kostar rätt mycket men det fick det vara värt tycker vi en vagn som båda ska tycka om köra o vara nöjda med. även att Emmaljunga är den säkraste vagnen och det känns bra ha det.
 
Vi Valde svartliggdel och grå sittdel , men även kan man byta ut suffletterna till färgglada.
 
Även när vi ändå var i farten så bestämde vi oss för brio primos babyskydd så nu har vi snart precis allt som behövs.