Fullt upp

 
Har haft fullt upp och fixat och donat och även legat helt förstörd då min kropp börjar packa ihop känns det som. har även hämtat ut Babygåvor som innehöll riktigt bra saker faktiskt så det var roligt :D
Vi har faktiskt äntligen hittat en bil dock så ljög säljaren så man känner sig jävligt blåst men tur man har en karl som kan ordna lite iaf och har kontakter. men en sabb 9-5 blev det iaf :D
 
har även firat mamma som fyllt år med god mat :)
 
 

Fika

 
Passade på sova ut imorse, det är oftast på morgonen jag sover som bäst då sover även lilleman och jag slipper gå upp hela tiden så det är skönt , sen gjorde jag mig i ordning och åkte till stan och träffade några av alla mammor i gruppen och fikade i faktiskt bra tag och pratade hela tiden om allt mellan himmel och jord , kul med mkt snack och funderingar om allt runtomkring :D så det var mycket trevligt sen iväg käka och nu tänker jag däcka i soffan och vila upp mig inför ytteligare arbetsvecka , det är bara kämpa på in till slutet :)
 
Det är sjukt vad jag vill att tiden ska gå nu och att få träffa den lille som bökar där inne. är så nyfiken och samtidigt har man många funderingar och är nojjig över det som ska ske :P men får ta det som det kommer.
 

Tacos för 1

Haha idag på jobbet hade vi våra grannar över som dom brukar på fredagar och lånar vårat kök vi har så gjorde dom tacos och som det preggo jag är så var det givet vad jag skulle äta till middag så har gjort tacos för 1 person haha finns det något tråkigare ? E är och jobbar några timmar och kommer hem senare ikv men då har jag väl hunnit däckat som vanligt. köpte med mig lite gotta o ska mysa ner mig faktiskt , tycker dessa stunder är så underskattade men visst synd man inte kan vara ute o flänga längre men säger inte nej till o göra saker heller faktiskt.

Men att få sitta i soffan med fint sällskap och gotta är det bästa som finns :)
 
Igår var jag barnvakt en sväng åt två terrorister haha , vilket liv det kan vara men det gick super och är så kul ha lite tid med dom små juvelerna , bästa syskonbarnen man kan ha helt klart :)
Detta är en syn man såg alldeles för längesen haha saknar dock göra mig i ordning osv ;)
 

Sjukt

 
Igår gick vi in i V.29 och det är 80 dagar kvar drygt tills bebis tittar ut och jag blir mer och mer nojjig och mer och mer hormoner kommer också så det är roligt :)
 
Tycker bara att det är dags nu och komma ut och man ser alla andra som är gravida att dom börjar få så man blir mer och mer sugen. få det överstökat liksom.
Har även bestämt när jag går hem från jobbet och den 28/2 så tackar jag för mig ett tag framöver så får man se sen vad det blir av.
 
På söndag ska jag faktiskt på mammafika/träff är ett gäng mammor som ska ha nu i vår som ska ses o lära känna varandra så ska bli riktigt roligt få lära känna fler människor.
 

Gravidhormoner

Ja dessa hormoner kommer man ju inte direkt sakna kan jag säga, sån ångest och ja allt är en evighetsprocess och man ältar precis allt.
bara att ta ett beslut är det värsta jag vet just nu och ens planera hur det ska vara i framtiden.
 
Vill mest bara att detta ska vara över och få njuta av tiden med knoddas ist. det enda som lugnar mig är att få pyssla och plocka med hans saker. ska bli intressant höra på föräldrakursen om jag är ensam om detta eller inte :)

Babynest

 
Knoddas mormor är duktig på att sy helt klart. i detta babynest och påslakan kmr han ligga som en kung. ser bra mysigt ut och är självklart jätte fint. efter kursen igår och att mer och mer börjar bli klart desto mer går det upp för mig att det är inte långt kvar. jag längtar verkligen efter o få se denna lilla krabat som haft bo i min mage i snart 9 månader (41 veckor).
 

Föräldrakurs

Idag var vi på föräldrarkurs ,första gången utav fyra.. var lite spännande se fler i liknande sits men vi var en blandad grupp och hade blandade datum allihopa.
 
Det är lite intressant att lyssna och höra alla andra , så det är kul och hoppas man får kontakt med någon av dom så man har någon i samma sits som en själv.
HAr även jobbat 2 dagar nu och det känns hehe , tog emot bra mycket i  tisdags och gå upp kände inte alls för det. men det är bara att köra på tills man stupar :)

Redo

Nu är vi redo för lilleman här hemma bara bil och installera babyskyddet :) mina grabbar har godkänt sängen iaf och gosa ner sig :) 



JVM- final

Igår fick karln jobba över som vanligt , är ju inte direkt ovanligt men men pengarna behövs så säga så det blev jag satt och kika JVM semifinalen och fixa käk för mig själv , höll igång hela dagen igår så det var skönt sjunka ner i soffan och kika på film. runt halv 12 så stampla karln in o höll på så det gick inge vidare sova då och så vill man väl prata lite när man väl ses eftersom han åkte innan jag vaknade :)
Idag är det lika men mamma är här o ska hjälpa mig lite få i ordning så det är gjort, vill ha det fixat medan man kan och orkar.
 
ikväll är det äntligen dags för final i JVM och sverige möter finland ska bli väldigt roligt att se och hoppas sverige lyckas :D

Lill bebisen

Min nuvarande bebis är ju Pumbisen han har varit från dag 1 min lilla bebis och timon har mer varit den trygga coola katten som gärna är för sig själv men pumba ska alltid vara i närheten osv och när han var liten bebis 10 veckor gammal rättare sagt så brukade han alltid krypa upp lägga sig på bröstet eller i nacken runt halsen , hehe det var jätte gosigt och han fick ju plats.
 
nu tror jag att han börjar känna på sig att något snart kmr ske för imorse när jag satt och åt frukost i soffan så kom han och skulle lägga sig på bröstet igen och gosa ihop sig. så då smälte lilla mamma hjärtat och passade på att ha mysstund med han. det var alltså snart 5 år sen han gjorde så sist så klart man blev glad han kom gosa in sig.
 
 
Svårt få bild med mobilen och så har kameran blivit jätte dålig så det blir suddigt men ni ser ju iaf han tryckt upp sig på bröstet på mig och gosa ihop sig :D
 

Förberedelser

Idag så städar jag bort julen och samtidigt plockar och ordnar med tvätt och plats för bebiskläder är hemskt mkt att göra känner jag så får se hur mkt man hinner innan man stupar men måste ta pauser , kroppen orkar inte hela tiden och jag känner lite ångest över att på tisdag börjar jobbet igen och då är det full fart så får se hur mkt man kmr orka.
Ska även ha möte med min chef om när jag ska gå hem osv. är ju inte långt kvar faktiskt när man tänker efter , helt sjukt egentligen och tiden kmr gå så snabbt nu på slutet känns det som.
 
tänkte väl bli duktigare på mag bilder osv men är inte duktig överlag och fotografera så får försöka bli bättre iaf nu på slutet då det händer lite :)
 

Fick detta underbara armband av min karl igår när vi var på eckerösväng. :) 
 

lägenheten

 
Såhär ser planlösningen ut på lägenheten som vi kikade på , den var helt ok det är lite saker man vill göra men tror inte det är nå svårt och fixa isf man vill ju alltid göra om till sitt eget så det löser sig nog bra tror jag :)
 

Lägenhets visning

Idag ska jag o karln iväg titta på en 3:a och hoppas man kan ha lite tur så vi får lite större nu när knoddas kmr och tar utrymme han också. Den ligger vid sörby så det är inte direkt jätte långt från där vi bor nu. men att få tag på en lägenhet nu för tiden är inte det lättaste direkt så man får hoppas man har tur när man väl får tag på någon.
 
Efter titten så ska jag ha en fikamys med Thilda och uppdatera oss lite :)
och ikväll är det kvartsfinal i JVM som det hockey freak man är så är det givet man ska kolla. men blir i säng tidigt då vi ska åka med 2 av eriks systrar på eckerö tur o käka smörgåsbord , kommer nog vara död känns det som haha att gå upp tidigt nu när man sovit ut så länge haha :) men snart börjar allvaret igen ett tag så då är det bara komma in i det igen :)
 
 

Relationer

Något som alla varnat för och pratat om är detta med vänskapsrelationer och vad som händer när en av de får barn.
Jag har börjat märkt av att vissa vänner drar sig tillbaka och inte är intresserade och det förstår jag och har full förståelse för , när man är i olika situationer i livet är det inte alltid lätt ha förståelse för varandra.
Nu var det ju inte så jag valde detta och planerade att vi skulle bli en familj nu och visst jag är ung och erik är yngre än mig såklart vi fortfarande vill leva och inte sluta upp helt.
 
Jag har ju alltid varit en social person och umgåtts med många. nu har vänskapskretsen sjunkit och det är några få kvar och jag är tacksam för de som finns där och självklart kommer jag att försöka så gott jag kan att behålla relationer även till de som inte har barn o familj.
Samtidigt hoppas jag lära känna nya människor i samma situation som mig för att just ha denna förståelse för varandra och ge varann råd och hjälpas åt.
 
Något jag ser fram emot är vår föräldrakurs som startar på onsdag nästa vecka. ska bli roligt se vad de är för människor :)
 
Min karl och jag på julafton och nästa år har vi en 8 månaders grabb med oss.
 
 
 
 

Nyårs fin


 Såhär uppklädd fick man vara igår det är inte varje dag nuförtiden och magen putar ut än då länge är det inte mycket men det hinner nog komma

Tvåsiffrigt

I söndags så gick vi ner på tvåsiffrigt kvar till beräknat BF , riktigt verkligt börjar det bli nu och snart måste vi förbereda oss och fixa i ordning allt till lilleman kommer 



Sötaste kläderna från barbapappa har lilleman fått av mormor sin 


Nytt år

Ja nu har vi kommit till året då vår son kommer födas ut i världen , riktigt spännande :)

Igår blev det väldigt lugnt för min del vi åkte till en väns bror som bor i hus och käkade och de andra badade badtunna medans jag och Matilda satt o mös i soffan :) vid 12 slaget blev det raketer sen gick vi in en sväng innan vi åkte hemåt :) var trevligt iaf :)