Livet som småbarnsförälder

Det är då en omställning helt klart , idag har det inte varit en så bra dag för lilleman då han haft ont i magen och mkt gaser så det är bara mammas famnen som gäller , men idag har även mamman hunnit fått nya fransar , skönt få känna sig lite fräsch trots man är en sliten småbarnsförälder.
 
Dagarna springer iväg och det är mkt passning och lite sömn, igår hade jag gärna velat sett på twilight filmen men det blev bara halva sen däckade man för man var så trött och strax efter man somnat in så vakna lilleman o ska ha mat så det är halvsovandes man sitter och ammar haha , måste se hemskt roligt ut.
 
annars så njuter jag för fullt av att ha denna vackra och underbara varelse och kan inte begära mer än denna välskapta pojke.

Han är här

Ja , som jag ser på statistiken så har ni väl väntat på att jag ska skriva lite.
det är ju faktiskt så att lilleman har kommit till världen och det gjorde han redan den 30/3 så blev en mars bebis som kom 9 dagar för tidigt.
 
Själva förlossnings historien är väldigt komisk och ska väl skriva lite om de med men tänkte bara ge ett livstecken och vi börjar komma in i saker och ting mer och mer och lära känna detta underbara lilla knyte som man inte kan föreställa sig hur mkt man älskar allra redan. världens finaste är han med och han fick namnet Wiggo Nordström
.
Det är en stor omställning och det är mer än vad man trott men tillsammans så kämpar vi på och det är enormt lärorikt.
och att livet kan ställas om så mkt som det gjort trodde jag inte för jag är inte längre bara jag utan jaget har blivit ett vi då jag och W sitter i stort sett ihop nu, men det är så otroligt mysigt att ha han nära visst att ta sig ut på saker tar sin tid men så är det :D men att sitta i soffan eller ligga i sängen o mysa är obeskrivligt :D man kan titta på detta knyte i evigheter.
 
kommer inte heller lägga ut någon bild på han här då jag inte tycker att det ska finnas massa bilder på han på nätet så de som vill se han får kika på min insta :D